of bel mij terug
085 00 91 085
of bel mij terug

Vind gemakkelijk de beste mediator!

Close Lightbox
Vragen?
Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Extra info

Belangrijke links

Een mediator nodig? Klik hieronder!

Familie Mediation

2015-05-26 16:09:59
De voordelen van mediation bij echtscheiding met kinderen
Een scheiding is voor kinderen een zeer stressvolle, moeilijke, emotionele en onzekere periode. Ondanks alles blijven hun papa en mama wel altijd hun ouders. Met mediation kun je de communicatie tussen jullie en jullie kinderen goed laten blijven verlopen. Emoties, onbegrip en wantrouwen kunnen stoo..
2015-05-26 14:53:21
De voordelen van mediation bij echtscheiding
De beslissing te gaan scheiden, neem je vaak na een lange moeilijke periode. Hadden jullie vroeger dezelfde belangen, zijn die nu volkomen tegengesteld. Voeg daar emoties aan toe en je hebt een perfecte bron voor een lange strijd. Met mediation kun je samen zoeken naar oplossingen waarin jullie je b..
2014-11-26 22:38:14
Weer vrede in de familie? Mediator kan helpen bij conflicten!
Elk huisje heeft zijn kruisje. Dit gezegde is bij iedereen wel bekend. Helaas kent ook bijna iedereen wel een familielid, vriend, vriendin of kennis waarbij de rust in de huiselijke kring wreed verstoord is. Een familie wordt uiteengereten door… Ja, waardoor ook al weer? De oorsprong van de ruzie ..
2014-11-26 11:08:16
Mediator laat jullie scheiding zo soepel mogelijk verlopen
Jullie gaan scheiden? En dan? Van het ene op het andere moment stort je wereld in. Jullie wegen gaan nu definitief uit elkaar. Je zit met vragen, heel veel vragen. En “Een mediator en scheiding?” is zeker niet de eerste die bij je naar bovenkomt.   Toch is een echtscheiding een veel voorkome..
2014-11-26 10:53:22
Echtscheiding? Met een mediator samen goede afspraken maken!
Als je gaat scheiden, moet er veel geregeld worden. Vanuit juridisch oogpunt wordt met een echtscheiding jullie huwelijk ontbonden en worden de juridische banden die jullie als echtgenoten met elkaar hadden, verbroken. Vaak blijkt het lastig om samen met je partner afspraken te maken. Emoties voeren..
2014-11-20 22:29:18
Mediation: scheiding en kinderen
Scheiden doet leiden! Problemen waarvan je denkt dat die alleen tussen jullie spelen, leven ook bij jullie kinderen. De aanloop naar die definitieve beslissing veroorzaakt al veel stress. Een echtscheiding is vaak nog ingrijpender en emotioneler. Er verandert veel in hun (jonge) leven. Met mediation..
2014-06-19 12:05:37
Mediation bij scheiding
Mediation bij scheiding zou nooit in je opgekomen zijn, als je partner je niet had laten weten bij je weg te willen. Zijn “Ik wil scheiden!” komt als een donderslag bij heldere hemel. En nu...? Wat komt er allemaal op me af? Hoe gaat dat? Hoeveel kost de scheiding? Welke stappen moet ik zetten? ..
2014-06-19 12:04:45
Mediation bij familieconflicten
Heb je een conflict in je familie? Dan kan je dat dag en nacht achtervolgen. Onbegrip en  wantrouwen worden groter en de onderlinge communicatie wordt almaar slechter. Vaak is de oorzaak van het conflict allang weer vergeten. Toch wil je proberen een einde te maken aan alle ellende. Mediation kan b..