of bel mij terug
085 00 91 085
of bel mij terug

Vind gemakkelijk de beste mediator!

Close Lightbox
Vragen?
Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Over ons

Extra info

Belangrijke links

Een mediator nodig? Klik hieronder!

Over ons

Ken je dat gevoel dat je een conflict hebt en dit wilt oplossen?
Je wilt niet dat het conflict uitmondt in een juridisch gevecht, met veel tijdverlies, hoge kosten en uiteindelijk één winnaar en één verliezer. Met een mediator kun je gemakkelijker, sneller en goedkoper een einde maken aan je conflict. Ga je op internet op zoek, word je overladen met pagina’s boordevol informatie zonder snel, gemakkelijk een geschikte mediator in je omgeving te kunnen vinden.

 

Vind gemakkelijk de beste mediator!

 

Vind gemakkelijk de beste mediator, dat is ons uitgangspunt. Wij maken een zo groot mogelijk aantal mediators vindbaar, ook in jouw omgeving. We willen een goede brug kunnen slaan tussen jou en mediators in Nederland. Via onze mediatorzoeker kun je geschikte mediators in jouw omgeving zoeken en vinden en de tarieven vergelijken.

 

 

Ken je ook dat gevoel dat je een conflict hebt en dat je met vele vragen zit?
De informatie op internet geeft je meerdere antwoorden op elke vraag. Naast een mediatorzoeker en mediatorvergelijker vind je op DeMediatorVergelijker veel informatie en kun je handige hulpmiddelen downloaden. Het is een informatieplatform waar je antwoord krijgt op algemene vragen over mediation, maar ook specifiek kunt zoeken op een onderwerp waarover je een vraag hebt.

 

 

We hopen dat je via DeMediatorVergelijker tot een goede oplossing kunt komen en dat je antwoord krijgt op je vragen.

 

Henriëtte Jansen

Home Vorige Print Volgende