of bel mij terug
085 00 91 085
of bel mij terug

Vind gemakkelijk de beste mediator!

Close Lightbox
Vragen?
Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Extra info

Belangrijke links

Een mediator nodig? Klik hieronder!

Blog

2015-05-20 16:41:35
Mediators uit Doetinchem en Den Bosch over mediation
Waar geschillen worden opgelost, doen partijen hun verhaal. Cliënten over spanningen, hoogoplopende emoties, weer kunnen luisteren naar elkaar en problemen oplossen. Mediators over hun ervaringen uit de praktijk en wat mensen weer tot elkaar brengt. Kortom: ze vertellen over mediation. Hieronder m..
2015-05-16 17:26:40
Mediators uit Arnhem, Apeldoorn en Amsterdam over mediation
Waar conflicten worden opgelost, doen partijen hun verhaal. Cliënten over emoties en stress bij een conflict, samen praten, samen zoeken naar oplossingen. Mediators over wat ze meemaken, hoe ze mensen weer tot elkaar brengen. Hieronder vertellen mediators uit Arnhem, Apeldoorn en Amsterdam over med..
2015-05-08 13:23:22
Slepend conflict tussen twee bedrijven opgelost met mediation
Een zakelijk conflict kost in de regel veel tijd en geld. Je wilt daling van omzet of motivatie voorkomen. Met een mediator los je een zakelijke geschil veelal snel en naar tevredenheid van alle partijen op. In dit praktijkvoorbeeld vertelt Diederik, bedrijfsleider van Groothandel Aksila zijn verhaa..
2015-05-01 15:05:10
Kosten besparing: mediation versus juridische procedure
Ook bij het oplossen van een conflict letten we op de centen. We willen graag een goede en snelle oplossing. Tegelijkertijd een betaalbare prijs, een kosten besparing. Dan is het goed om mediation en de juridische procedure eens tegen elkaar af te zetten.   Belangrijkste verschillen: mediator vs...
2015-04-23 15:34:28
Vader en zoon weer onder één dak na conflict mediation
Meningsverschillen worden ruzies. Dan heb je een conflict. Iets dat je zo snel mogelijk wilt oplossen. Schakel je de hulp in van een advocaat of mediator? Kies je voor mediation, hoe bereid je je dan voor? In dit praktijkvoorbeeld vertelt Marian over het conflict tussen haar man Rob en zoon Daan en ..
2015-04-17 16:03:43
Onafhankelijke mediator inschakelen: arbeidsconflict oplossen!
Bijna iedereen heeft wel eens een conflict. Toch zijn niet alle conflicten arbeidsconflicten. Door een conflict met een collega of leidinggevende heb je geen plezier meer op je werk. Het beïnvloed je werkmotivatie en ook de sfeer op je werk. Je leven staat op zijn kop. Je wilt een oplossing. Stap j..
2015-04-09 14:59:39
Ontrouw in huwelijk leidt naar mediator voor echtscheiding!
Veelal denk je bij mediation voor familiezaken aan een mediator die echtscheidingen begeleidt. Gaat een stel uit elkaar, dan leidt dat vaak tot nog meer conflicten. Denk aan grootouders die hierin worden meegetrokken. In dit praktijkvoorbeeld vertelt Mariëlle haar verhaal.   “Ons geluk kon nie..
2015-04-07 19:38:13
Van notaris naar mediator
Bijna iedereen maakt het wel eens mee, een conflict op je werk, met een familielid of vriend. Kies je voor mediation, hoe vind je dan een geschikte mediator? Waar let je op? In dit praktijkvoorbeeld vertelt Dennis zijn verhaal.   “Nog voordat ma onder de groene zoden lag”Pa en ma werkten keih..
2015-03-26 20:07:37
Vind een geschikte mediator van Den Bosch tot Doetinchem
Als je een conflict hebt, wil je dit graag oplossen. In de meeste conflictsituaties spelen emoties een grote rol. Schakel je de hulp van een mediator in, dan kom je vaak makkelijker tot elkaar dan met een advocaat. En die geschikte mediator zoek je dan in je eigen regio. Want eerlijk is eerlijk: je ..
2015-03-20 18:13:22
Vind een mediator in regio Amsterdam, Apeldoorn en Arnhem
Ga je scheiden of heb je een conflict in de familie, een ondernemersgeschil of arbeidsconflict of een geschil met je buren? Als je het conflict wilt oplossen met een mediator, zoek je er het liefste een in je eigen woonomgeving. Dat er zowel in Amsterdam, Apeldoorn als Arnhem gebruikt wordt gemaakt ..
2015-03-11 15:25:40
Gevoelens manager leiden tot mediation
Bij zakelijke mediation denk je aan ontslag, een arbeidsconflict of geschil tussen een ondernemer en leverancier. Toch kunnen ook ongewenste intimiteiten op het werk leiden tot conflictsituaties. In dit praktijkvoorbeeld vertelt Daphne haar verhaal.   “Droombaan met toekomstperspectief”Fijne ..
2015-03-11 15:22:47
Omgang grootouders in ouderschapsplan en rol van de mediator
Omgang met grootouders bespreken als onderdeel van het ouderschapsplan. Als het aan het CDA ligt, krijgen oma’s en opa’s meer rechten als het gaat om omgang met hun kleinkinderen. Nu staan ze nog zwak bij de rechter. Het initiatief van het CDA heeft twee kanten. Een mediator kan hierbij een grot..
2015-03-02 23:58:15
Helderheid over de mediator kosten
Een conflictsituatie brengt vaak veel stress met zich mee. Wil je dit oplossen met mediation, dan wil je daar geen kopzorgen bij over de hoogte van de factuur. In dit praktijkvoorbeeld vertelt Nienke haar verhaal over de kosten van haar mediator.   “We groeiden gewoon uit elkaar”We waren jong..
2015-02-27 16:47:10
Verplicht naar een mediator!
Eerst verplicht naar de mediator, dan pas de rechter, zo wil VVD-Kamerlid Van der Steur. Op 20 januari werden zijn drie mediation wetsvoorstellen behandeld in een eerste Tweede Kamerdebat. Ondanks veel bijval tijdens, rijzen er ook vragen.   Waarom meer conflicten oplossen met mediation?Van der S..
2015-01-29 16:49:45
Kapotte Jaguar E-type leidt tot mediation
Bij zakelijke mediation denk je aan ontslag, een arbeidsconflict, ruzie tussen vennoten . Toch is ook een conflict tussen leverancier en klant een veel voorkomend onderwerp. In dit praktijkvoorbeeld vertelt Michel, bedrijfsleider bij Tip Top Trouwvervoer zijn verhaal.   “Wij zorgen ervoor dat j..
2015-01-21 11:46:55
Met mediation kun je een arbeidsconflict oplossen
Een mediator inschakelen: het arbeidsconflict oplossen!Onenigheid over taakverdeling, gedrag, houding of posities binnen een bedrijf? Nu merk je welke effecten het heeft op het team waarvan jij leidinggevende bent. Hoe en waar dit conflict begonnen is, weet je niet. Maar meningsverschillen tussen tw..
2014-12-04 11:32:54
Van toffe baan naar mediator
Bij zakelijke mediation denk je aan een arbeidsconflict, een conflict met een leverancier of binnen een maatschap. Toch is ook ontslag een veel voorkomend onderwerp. In dit praktijkvoorbeeld vertelt Petra haar verhaal.   “Werken voor hem was plezierig”Het is al weer een jaar geleden. Ik werkt..
Home Vorige Print Volgende