of bel mij terug
085 00 91 085
of bel mij terug

Vind gemakkelijk de beste mediator!

Close Lightbox
Vragen?
Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Goed kunnen blijven ondernemen met zakelijke mediation

Extra info

Belangrijke links

Een mediator nodig? Klik hieronder!

Goed kunnen blijven ondernemen met zakelijke mediation

Waar zaken gedaan wordt, ontstaan conflicten. Streven naar conflictloos ondernemen, leidt tot verstikking: de ruimte voor creativiteit en ondernemerschap brengt mee dat je soms over zaken anders denkt. Ondernemen doe je met vallen en opstaan, en daar horen conflicten bij.

 

Als ondernemer ben je erg gebaat bij een snelle oplossing van het conflict. Zakelijke mediation kan ervoor zorgen dat je kan blijven doen waar je goed in bent: ondernemen! Als een zakelijk geschil te lang duurt, kost dat niet alleen veel kostbare tijd en geld maar levert bovendien een ernstige verstoring in je ondernemerschap op. Als je als zelfstandig ondernemer ergens niet op zit te wachten, dan is het negatieve energie. Jouw bedrijf moet toekomst gericht kunnen opereren en niet worden weerhouden door een geschil.

 

Niet alleen een ondernemer kan een conflict krijgen. Er is een scala aan conflicten die binnen de zakelijke mediation vallen. Zo kun je denken aan een arbeidsconflict, problemen met een leverancier of een meningsverschil over een factuur of de hoogte ervan, en nog veel meer.

 

Vaak is het lastig de juiste aanpak te bepalen als je midden in een zakelijk conflict zit. Je oordeel is gekleurd door boosheid, frustratie en teleurstelling. Is de gekozen strategie op dat moment wel de beste? Je wilt een oplossing voor het conflict, maar kies je voor een mediator of voor een advocaat.
Een mediator zal voor mediation pleiten, een advocaat voor procederen. Een gerechtelijke procedure kost veel tijd, geld en energie. Er is een winnaar en een verliezer. De uitkomst is alles beslissend. Door voor zakelijke mediation te kiezen, heb je een keuze gekregen. Ja of nee zeggen tegen een voorstel hoeft niet meer. Je heb een keuze: accepteer ik het voorstel, of zet ik de volgende stap. Je kunt samen tot een oplossing komen.

 

Heb je conflict met een collega? Of ben je ondernemer en heb je problemen met een leverancier? Dan kun je kiezen voor zakelijke mediation. Klik hier om snel en gemakkelijk een geschikte mediator te vinden die je kan helpen met je conflict.

 

Op deze zoekwoorden kun je dit artikel vinden:
zakelijke mediation, zakelijk, zaken, conflicten, ondernemen, arbeidsconflict, mediator, juiste aanpak, keuze, samen, oplossing, snel, gemakkelijk, zakelijk conflict, problemen, meningsverschil

Home Vorige Print Volgende