of bel mij terug
085 00 91 085
of bel mij terug

Vind gemakkelijk de beste mediator!

Close Lightbox
Vragen?
Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Vind de juiste onafhankelijke mediator voor uw geschil

Extra info

Belangrijke links

Een mediator nodig? Klik hieronder!

Vind de juiste onafhankelijke mediator voor uw geschil

Met mediation komen jij en je conflictpartner zelf gezamenlijk tot een oplossing. Wie je ook vraagt om de mediationgesprekken te begeleiden, er zal altijd sprake zijn van onafhankelijke mediators. Het speerpunt bij mediation is de onafhankelijkheid van de mediator. Jullie belangen, ook de niet-juridische, staan centraal. Je mediator spreekt geen oordeel uit, levert geen inhoudelijke bijdrage en stuurt niet naar één bepaalde oplossing.

 

Je mediator is neutraal, hij kiest geen partij. Hij leidt de mediationgesprekken, zorgt ervoor dat jullie met elkaar in gesprek komen, elkaar respectvol behandelen en dat de onderlinge communicatie netjes blijft. Hij ziet erop toe dat de kern van jullie conflict op tafel komt en dat ieder zijn standpunten en belangen op tafel legt.

 

De onafhankelijke mediator begeleidt de mediationgesprekken zo dat jullie samen tot een oplossing kunnen komen. Hij helpt door de mogelijkheden en onmogelijkheden van elke oplossing naar voren te brengen en zorgt ervoor dat elke oplossing op uitvoerbaarheid getoetst wordt.

 

Je mediator is specialist in het begeleiden van onderhandelingen. Je mag nooit enige twijfel hebben over zijn vakkundigheid en deskundigheid. Hij heeft een gedegen opleiding genoten. Mediation heeft alleen kans van slagen als jij en je conflictpartner vertrouwen in hem hebben. Onpartijdige en onafhankelijke mediators zijn altijd gespreksleider en zorgen dat de wederzijdse belangen goed gediend zijn.

 

Heb je een conflict en ben je op zoek naar een onafhankelijke mediator? Klik hier om snel en gemakkelijk een geschikte mediator in jouw omgeving te vinden.

 

Op deze zoekwoorden wordt dit artikel gevonden:
onafhankelijke mediator, onafhankelijke, mediator, onafhankelijkheid, neutraal, onpartijdige, vakkundigheid, deskundigheid, vertrouwen, gespreksleider, mediationgesprekken, begeleiden, oplossing, oplossen

Home Vorige Print Volgende