of bel mij terug
085 00 91 085
of bel mij terug

Vind gemakkelijk de beste mediator!

Close Lightbox
Vragen?
Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Een mediator zoeken… Hoe doe je dat?

Extra info

Belangrijke links

Een mediator nodig? Klik hieronder!

Een mediator zoeken… Hoe doe je dat?

Je hebt een conflict en je komt er samen niet meer uit. Elke poging tot een gesprek leidt tot meer ruzie. Je wil niets meer dan dit graag opgelost zien. De stap naar een advocaat vind je te groot en bovendien zit je alles behalve te wachten op torenhoge facturen. Mediation kan een goede, snelle en goedkopere optie zijn. De volgende stap is een mediator zoeken.

 

Je wil bij voorkeur een mediator bij jou in de omgeving, maar ook een mediator die geschikt is en bij wie jij een goed gevoel hebt. Al met al geen hele gemakkelijke opgave. “Hoe vind ik die mediator?” is dan een logische vraag. Mogelijk heeft een familielid of iemand uit je vrienden- of kennissenkring al ervaring met een mediator. Dat zou mooi zijn, maar komt in de regel niet vaak voor. Je kunt ook een mediator zoeken op internet. Met zoekcriteria als plaats, soort conflict of woorden als goedkoop of online, en combinaties ervan, kun je mediators vinden die werkzaam zijn in de omgeving van je woonplaats.

 

Heb je mediators in jouw omgeving gevonden, dan wil je ze graag kunnen vergelijken. Dat kan op onze website. Je kunt met conflict en plaats een mediator zoeken bij jou in de buurt, offertes aanvragen en vervolgens de tarieven vergelijken.

 

Heb je een conflict en wil je dat met mediation oplossen. Klik dan hier voor onze mediatorzoeker en vind snel en gemakkelijk een mediator bij jou in de buurt.

 

Op deze zoekwoorden kun je dit artikel vinden:
mediator zoeken, mediator, zoeken, conflict, mediation, omgeving, ervaring, internet, vergelijken, conflict, plaats, mediatorzoeker

Home Vorige Print Volgende