of bel mij terug
085 00 91 085
of bel mij terug

Vind gemakkelijk de beste mediator!

Close Lightbox
Vragen?
Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Voor conflict bemiddeling heb je een mediator nodig

Extra info

Belangrijke links

Een mediator nodig? Klik hieronder!

Voor conflict bemiddeling heb je een mediator nodig

Voordat je je afvraagt of je een mediator nodig zou kunnen hebben, is het van belang dat je helder hebt wat een mediator doet. Bij mediation denken de meeste mensen aan conflictbemiddeling. Dit is niet zo gek uiteraard, want volgens het woordenboek is de betekenis van bemiddelaar: een buitenstaander die twee partijen probeert tot overeenstemming te laten komen.

 

Heb je een conflict met familie, werkgever of een overheidsinstantie en deins je terug van het aankloppen bij een advocaat? Dan heb je een mediator nodig. Hij kan je helpen om samen een oplossing te vinden.

 

Overal waar mensen met elkaar communiceren, komen conflicten voor. Mensen hebben hun eigen karakter, inzichten en gevoelens. Goede communicatie tussen mensen is de levensader van onze samenleving en niet in de laatste plaats van het individu. Leren omgaan met conflicten en ruimte scheppen voor oplossingen is een vaardigheid die niet automatisch tot de standaard bagage van ieder mens behoort. Heb je een mediator nodig, dan hebben jij en je conflictpartner de juiste keuze gemaakt. Jullie willen samen, en onder begeleiding van een mediator het ontstane conflict oplossen.

 

Conflicten kosten veel tijd en energie. Als je een conflict snel en naar ieders tevredenheid kunt oplossen, hoeft er geen blijvende breuk op te treden. Een mediator is een neutrale, onafhankelijke persoon die jullie daarbij kan helpen.

 

Ken je mensen in jouw omgeving die een mediator nodig hebben? Of heb je zelf een conflict? Klik hier dan om op zoek te gaan naar een geschikte mediator in jouw omgeving.

 

Op deze zoekwoorden kun je dit artikel vinden:
mediator nodig, mediator, mediation, conflictbemiddeling, oplossing, oplossen, communiceren, omgaan met conflicten, juiste keuze, samen, tevredenheid, helpen

Home Vorige Print Volgende