of bel mij terug
085 00 91 085
of bel mij terug

Vind gemakkelijk de beste mediator!

Close Lightbox
Vragen?
Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Weer vrede in de familie? Mediator kan helpen bij conflicten!

Extra info

Belangrijke links

Een mediator nodig? Klik hieronder!

Weer vrede in de familie? Mediator kan helpen bij conflicten!

Elk huisje heeft zijn kruisje. Dit gezegde is bij iedereen wel bekend. Helaas kent ook bijna iedereen wel een familielid, vriend, vriendin of kennis waarbij de rust in de huiselijke kring wreed verstoord is. Een familie wordt uiteengereten door… Ja, waardoor ook al weer? De oorsprong van de ruzie is vaak allang vergeten. Een mediator familie kan hierbij helpen.

 

De eerste stap terug naar eenheid zetten, is meestal de moeilijkste. Eenmaal ingenomen standpunten blijken vaak onwrikbaar. Achterdocht, het “eigen gelijk” willen halen, liggen voortdurend op de loer. Om de vrede letterlijk te herstellen, is moed voor nodig. En… de bereidheid om over je eigen schaduw heen te springen. Zijn jullie bereid om met een mediator familie het conflict aan te pakken, dan betekent dat dat je met geven en veel minder nemen genoegen moet nemen.

 

Een onafhankelijke en onpartijdige mediator familie begeleidt de gesprekken, laat ieder zijn standpunten en belangen naar voren brengen, zorgt ervoor dat de onderlinge communicatie netjes blijft en dat de familieleden niet vervallen in boosheid en elkaar verwijten maken. Net zoals het mediation doel in het algemeen, zal een mediator familie als gespreksleider het conflict helpen oplossen. Niet door oplossingen aan te dragen, maar door familieleden zelf een oplossing te laten noemen. Het begin van een tijdrovend en moeizaam herstel.

 

Een mediator familie houdt zich bezig met een grote diversiteit aan conflicten die spelen op gezins- of familieniveau, zoals nalatenschappen, oud zeer, familieruzies, zorg- en omgang, conflicten in familiebedrijf.

 

Heb je een conflict met iemand in je familie of schoonfamilie, of ken je een dergelijke situatie en moet daar een einde aan komen, omdat mensen er anders letterlijk aan onderdoor dreigen te gaan? Schakel dan de hulp in van een mediator. Een mediator familie kan jullie helpen om samen een oplossing te vinden voor het ontstane conflict.

 

Klik hier om op zoek te gaan naar een geschikte mediator familie in jouw omgeving.

 

Op deze zoekwoorden kun je dit artikel vinden:
mediator familie, mediator, familie, schoonfamilie, familieconflict, ruzie, standpunten, belangen, oplossen, oplossing, communicatie, onafhankelijke, onpartijdige, gezins- of familieniveau

Home Vorige Print Volgende