of bel mij terug
085 00 91 085
of bel mij terug

Vind gemakkelijk de beste mediator!

Close Lightbox
Vragen?
Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Echtscheiding? Met een mediator samen goede afspraken maken!

Extra info

Belangrijke links

Een mediator nodig? Klik hieronder!

Echtscheiding? Met een mediator samen goede afspraken maken!

Als je gaat scheiden, moet er veel geregeld worden. Vanuit juridisch oogpunt wordt met een echtscheiding jullie huwelijk ontbonden en worden de juridische banden die jullie als echtgenoten met elkaar hadden, verbroken. Vaak blijkt het lastig om samen met je partner afspraken te maken. Emoties voeren de boventoon, waardoor samen beslissingen nemen een uitdaging kan worden. Tijd om op zoek te gaan naar een mediator bij echtscheiding.

 

Een mediator bij echtscheiding zal jullie begeleiden bij het samen zoeken naar oplossingen en het maken van afspraken voor de toekomst. Hij kan jullie vele vragen beantwoorden, zoals: welke stappen gezet moeten worden, wie van jullie in jullie huis blijft wonen, hoeveel een echtscheiding kost, hoe jullie de afwikkeling van zaken aanpakken. Als jullie kinderen hebben, komen daar nog vele vragen bij, als: mag ik mijn kinderen nog blijven zien na de echtscheiding, bij wie gaan de kinderen leven, hoe verdelen we de kosten van levensonderhoud en scholing.

 

Een mediator bij echtscheiding kan dan als onafhankelijke derde een groot verschil maken. Hij begeleidt jullie bij de gesprekken, zorgt dat de onderlinge communicatie netjes blijft, dat emoties zoals boosheid, verdriet en het elkaar verwijten maken niet de boventoon gaan voeren tijdens de mediation.

 

Met een mediator bij echtscheiding kies je niet alleen een vredelievender manier om uit elkaar te gaan, maar werk je bovendien samen aan een goede beëindiging van jullie relatie. Als je met elkaar tot goede afspraken wilt komen, die zorgvuldig worden vastgelegd, kun je snel de draad van je leven weer oppakken en starten met een nieuwe fase.

 

Zit je in zo’n situatie en wil je dat jullie echtscheiding snel en op een goede manier wordt bereikt? Klik dan hier voor onze mediator zoeker en vindt een geschikte mediator bij echtscheiding bij jou in de omgeving.

 

Op deze zoekwoorden kun je dit artikel vinden:
mediator bij echtscheiding, mediator, mediation, scheiden, echtscheiding, huwelijk, juridische banden, afspraken, beslissingen, vragen beantwoorden, onafhankelijke derde, communicatie, goede beëindiging

Home Vorige Print Volgende