of bel mij terug
085 00 91 085
of bel mij terug

Vind gemakkelijk de beste mediator!

Close Lightbox
Vragen?
Laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Extra info

Belangrijke links

Een mediator nodig? Klik hieronder!

Algemeen

2014-11-27 12:59:21
Voorbereiding voor mediation. Wat je zelf kunt doen!
Je hebt een conflict. Vaak heb je het gevoel dat het je overkomt, maar toch komt dit niet aanwaaien. Het kost je veel energie en levert veelal een heleboel stress op. Wat doe je eraan? Mogelijk in eerste instantie helemaal niets. Totdat het een slepende situatie wordt waar je vanaf wilt. Hoe ga je d..
2014-11-27 10:49:48
Mediator inschakelen is samen naar oplossingen zoeken
Heb je een conflict met iemand, een bedrijf of een instantie? Kom je er niet uit door met elkaar te praten? En vind je de stap naar een advocaat te groot? Dan kun je een mediator inschakelen. Een mediator helpt je om samen een oplossing te vinden voor de ontstane situatie.   Wil je een mediator i..
2014-11-26 23:24:32
Vind de juiste onafhankelijke mediator voor uw geschil
Met mediation komen jij en je conflictpartner zelf gezamenlijk tot een oplossing. Wie je ook vraagt om de mediationgesprekken te begeleiden, er zal altijd sprake zijn van onafhankelijke mediators. Het speerpunt bij mediation is de onafhankelijkheid van de mediator. Jullie belangen, ook de niet-jurid..
2014-11-26 23:03:02
Een mediator zoeken… Hoe doe je dat?
Je hebt een conflict en je komt er samen niet meer uit. Elke poging tot een gesprek leidt tot meer ruzie. Je wil niets meer dan dit graag opgelost zien. De stap naar een advocaat vind je te groot en bovendien zit je alles behalve te wachten op torenhoge facturen. Mediation kan een goede, snelle en g..
2014-11-26 23:01:27
Hoeveel berekent een mediator jou? Het mediator uurtarief!
Er zijn geen vastgestelde kosten voor mediation en het mediator uurtarief is er wisselend. Elke mediator stelt zijn eigen uurtarief vast. Voor een mediator zullen hierbij zijn ervaring, professionele achtergrond en specialisme een rol spelen. Doorgaans kun je rekening houden met een uurtarief tussen..
2014-11-26 22:58:16
Mediator of advocaat bij conflicten? De verschillen!
Heb je een conflict met iemand, dan wil je dit vaak zo snel mogelijk oplossen. De vraag is dan: “Kies ik dan voor een mediator of advocaat?” Daarom hieronder wat verschillen tussen een mediator en advocaat.   Mediator:• neutraal en onpartijdig;• jullie communiceren direct met elkaar en ov..
2014-11-26 22:56:19
Voor conflict bemiddeling heb je een mediator nodig
Voordat je je afvraagt of je een mediator nodig zou kunnen hebben, is het van belang dat je helder hebt wat een mediator doet. Bij mediation denken de meeste mensen aan conflictbemiddeling. Dit is niet zo gek uiteraard, want volgens het woordenboek is de betekenis van bemiddelaar: een buitenstaander..
2014-11-26 22:48:28
Mediator kosten: wat kun je verwachten?
Mediator kosten zijn niet vastgesteld. De kosten verschillen per mediator en hangen af van de duur en het aantal keren dat je met je mediator gesprekken hebt. Hoe hoog de totale factuur zal zijn, kunnen we je niet vertellen. Daarentegen leggen we hieronder wel uit wat je kunt verwachten.   Mediat..
2014-11-26 22:42:01
Snel en gemakkelijk een geschikte mediator gezocht in jouw regio
Bij de zoekterm “mediator gezocht” denk je het eerste aan een vacature. Toch vind je onder “mediator gezocht” met name veel advertenties van mediators die hun diensten aanbieden bij het oplossen van conflicten. Zo zie je “mediator gezocht” steeds vaker voorbijkomen op internet. Lag vroeg..
2014-11-26 22:30:24
Praten weer mogelijk met conflict mediation
Bij conflict mediation of wel conflictbemiddeling zal de mediator actief bemiddelen om twee of meer personen, partijen of groepen die een geschil hebben met elkaar in gesprek te brengen teneinde onderling tot een oplossing te komen.   In een conflictsituatie is de onderlinge communicatie verstoor..
2014-06-19 12:31:46
Mediation als oplossing
Heb je ruzie met je buurman, is er getouwtrek over een erfenis, ken je iemand die gaat scheiden of heb je een conflict met je collega en vind je de stap naar een advocaat te groot of te voorbarig, dan kun je voor mediation als oplossing kiezen.   Mediation als oplossing voor je conflict, is gesch..